Ilmoittautuminen

Tervetuloa kaudelle 2021-2022 (1.5.2021-30.4.2022) sekä seuran entiset että uudet luistelijat!

Uusi luistelija
Ilmoittautuessasi kilparymiin, soveltavaan luisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueeseen uutena luistelijana tai vaihtaessasi ryhmää olethan yhteydessä myös ryhmän valmentajaan.

Luistelupassi
Aikuisten tekniikka ja Entiset tähdet ryhmien luistelijoiden tulee hankkia luistelupassi 1.9.2021 mennessä. Jäälle ei voi tulla ilman voimassa olevaa luistelupassia. 
Luistelukoululaisten, tiitiäisten ja harrastusryhmäläistenei tarvitse hankkia passia.  Varala-Tiimi hankkii näiden ryhmien luistelijoille passit ja passin hinta lisätään kausimaksuun. Uusien luistelijoiden tulee lisätä henkilötunnus rekisteröitymisvaiheessa vakuutusta varten. 
Lisätietoa luistelupasseista https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Hoika jäsenpalvelu
Varala-Tiimi luopuu Myclub jäsenpalvelusta ja ryhmiin ilmoittautuminen sekä laskutus tapahtuu jatkossa Hoikan kautta. Suomen Taitoluisteluliitto käyttää myös Hoikaa jäsentietojen hallinnoimiseen . Luistelupassien osto tapahtuu myös Hoikan kautta, joten jo aiemmin luistelleilla tulisi olla valmiiksi tunnus palveluun. Laskutusta varten alaikäisen tietoihin tulee lisätä huoltajien tiedot.

Mikäli olet unohtanut salasanasi voit tilata uuden kirjautumissivulta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä laskutus@varalatiimi.fi

Kokeilukerrat
Luistelukoulussa ja harrastusryhmässä voi käydä kahdella ensimmäisellä kerralla kokeilemassa maksutta. Peru ilmoittautuminen 13.9. mennessä  luistelunlopetusilmoituksella tai sähköpostilla laskutus@varalatiimi.fi

Aikuisten tekniikkajään ja Entisten tähtien ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 3.9. 23:59. Luistelupassit tulee olla ostettuna ennen ensimmäistä jäätä.
Luistelukoulujen ja harrastusryhmän ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 13.9. 23:59. Kahdella ensimmäisellä viikolla voi käydä kokeilemassa. Varala-Tiimi ostaa luistelukoululaisille ja harrastusryhmäläisille luistelupassit kerralla.

Jälki-ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen entisiin tähtiin, aikuisten tekniikkaryhmään, kilparyhmiin, soveltavaan luisteluun ja muodostelmaluistelujoukkueeseen on sulkeutunut.

Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen:  laskutus@varalatiimi.fi  sekä varalatiimi.taitoluistelu@gmail.com

Ilmoittautuessasi kilparymiin, soveltavaan luisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueeseen uutena luistelijana tai vaihtaessasi ryhmää olethan yhteydessä  ryhmän valmentajaan.

Mikäli luistelija on aiemmin jo rekisteröity Varala-Tiimin Hoikaan, riittää pelkkä tieto mihin ryhmään hän osallistuu.

Mikäli luistelija aloittaa Varala-Tiimissä ensimmäistä kertaa, tulee sähköpostissa kertoa luistelijan nimi, syntymäaika, osoite ja sähköpostiosoite (huoltajan sähköpostiosoite jos luistelija on alaikäinen). Kun ylläpitäjä on lisännyt luistelijan Hoikaan, lähettää hän tilin aktivointilinkin annettuun sähköpostiosoitteeseen.