Ilmoittautuminen

Tervetuloa kaudelle 2020-2021 sekä seuran entiset että uudet luistelijat!

Varala-Tiimi käyttää ilmoittautumisiin MyClub-sivustoa.

MyClub-viestit saattavat mennä roskapostiin tai Tarjoukset-kansioon. Ilmoittautumisesta tulee sinulle vahvistus sähköpostitse. Varmistathan että saat sen, sillä myös laskut lähetetään MyClubista.

Mikäli perheestä ilmoitetaan useampi luistelija toimintaamme, jokaisesta luistelijasta on tehtävä oma ilmoittautuminen. Muista täyttää MyClubissa kenttä "Seurassa luistelevan sisaruksen nimi",  jotta osaamme laskea sisaralennuksen.

Lisätietoja voit kysyä jaoston puheenjohtajalta Heidi Peltotalolta, sähköpostitse heidi.peltotalo@gmail.com tai puhelimitse 040 7325 012. Ryhmistä voit kysyä lisää myös valmentajilta.

Ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmiinLuistelukoulu syksy 2020 - maanantai

Luistelukoulu syksy 2020 - lauantai

Luistelukoulu syksy 2020 - maanantai ja lauantai

Harrastusryhmä syksy 2020

Luistelukoulujen ja harrastusryhmän ilmoittautuminen päättyy 13.9.2020 23:59.


Aikuisten tekniikkaryhmä syksy 2020

Aikuisten tekniikkaryhmän ilmoittautuminen päättyy 6.9.2020 23:59


Kilparyhmien, Soveltavan, Entisten tähtien ja muodostelman ilmoittautuminen on päättynyt 2.8.2020. Katso ohjeet jälki-ilmoittautumisesta, jos ilmoittautuminen meni ohi.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen laskutus@varalatiimi.fi 

Mikäli luistelija on aiemmin jo rekisteröity Varala-Tiimin MyClubiin, riittää pelkkä tieto mihin ryhmään hän osallistuu.

Mikäli luistelija aloittaa Varala-Tiimissä ensimmäistä kertaa, tulee sähköpostissa kertoa luistelijan nimi ja sähköpostiosoite (huoltajan sähköpostiosoite jos luistelija on alaikäinen). Kun ylläpitäjä on lisännyt luistelijan MyClubiin, lähettää hän tilin aktivointilinkin annettuun sähköpostiosoitteeseen.