Ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan kaudelle 2018-2019 sekä seuran entiset että uudet luistelijat!

Ilmoittaudu luistelijaksi Varala-Tiimiin alla olevien linkkien kautta. Varala-Tiimi käyttää ilmoittautumisiin MyClub-sivustoa.

Huom! MyClub-viestit saattavat mennä roskapostiin tai Tarjoukset-kansioon. Ilmoittautumisesta tulee sinulle vahvistus sähköpostitse. Varmistathan että saat sen, sillä myös laskut lähetetään MyClubista.

maksut, vuorojako ja taitotasokuvaukset löytyvät vasemmalla olevien linkkien takaa.

Jokaisen ryhmän nimen kohdalta löytyy tietoa ryhmästä ja ilmoittautuminen ko. ryhmään.

Mikäli perheestä ilmoitetaan useampi luistelija toimintaamme, jokaisesta luistelijasta on tehtävä oma ilmoittautuminen. Muista täyttää MyClubissa kenttä "Seurassa luistelevan sisaruksen nimi", jotta osaamme laskea sisaralennuksen.

Lisätietoja voit kysyä jaoston puheenjohtajalta Pasi Tolvanen, sähköposti pasitolvanen2@gmail.com, puh 050-4840026 (iltaisin). Ryhmistä voit kysyä lisää myös valmentajilta.

Syksy 2018 - Ilmoittautuminen lasten ja nuorten luisteluryhmiin

 

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmiin muiden kuin Luistelukoulun, Harrastusryhmän ja Tiitiäisten osalta sulkeutui MyClubissa 15.8.2018. Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen laskutus@varalatiimi.fi 

Mikäli luistelija on aiemmin jo rekisteröity Varala-Tiimin MyClubiin, riittää pelkkä tieto mihin ryhmään hän osallistuu.

Mikäli luistelija aloittaa Varala-Tiimissä ensimmäistä kertaa, tulee sähköpostissa kertoa luistelijan nimi ja sähköpostiosoite (huoltajan sähköpostiosoite jos luistelija on alaikäinen). Kun ylläpitäjä on lisännyt luistelijan MyClubiin, lähettää hän tilin aktivointilinkin annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Luistelukoululaiset

 

Aiemmat ja uudet luistelukoululaiset

Suositusikä 3-9v

maanantain ryhmä

lauantain ryhmä

maanantai + lauantai

TiitiäisetLuistelukoulun jatkoryhmä2 jäätä

Harrastusryhmä

Taitoluistelun perusopetusta 7-15v. tytöille ja pojille

1 jää