Ilmoittautuminen

Tervetuloa kaudelle 2021 sekä seuran entiset että uudet luistelijat!

Seuraamme voimassa olevia koronarajoituksia ja päivitämme tietoja tarpeen mukaan. Mikäli jääharjoittelu keskeytyy, luistelijoilta laskutetaan vain toteutuneet harjoitukset.

Varala-Tiimi käyttää ilmoittautumisiin MyClub-sivustoa.

MyClub-viestit saattavat mennä roskapostiin tai Tarjoukset-kansioon. Ilmoittautumisesta tulee sinulle vahvistus sähköpostitse. Varmistathan että saat sen, sillä myös laskut lähetetään MyClubista.

Mikäli perheestä ilmoitetaan useampi luistelija toimintaamme, jokaisesta luistelijasta on tehtävä oma ilmoittautuminen. Muista täyttää MyClubissa kenttä "Seurassa luistelevan sisaruksen nimi",  jotta osaamme laskea sisaralennuksen.

Lisätietoja voit kysyä jaoston puheenjohtajalta Piia Mattilalta, sähköpostitse piia.mattila@tuni.fi tai puhelimitse 050 5832276. Ryhmistä voit kysyä lisää myös valmentajilta.

Jälki-ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on päättynyt.

Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen laskutus@varalatiimi.fi 

Ilmoittautuessasi kilparymiin, soveltavaan luisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueeseen uutena luistelijana tai vaihtaessasi ryhmää olethan yhteydessä ryhmän valmentajaan.

Mikäli luistelija on aiemmin jo rekisteröity Varala-Tiimin MyClubiin, riittää pelkkä tieto mihin ryhmään hän osallistuu.

Mikäli luistelija aloittaa Varala-Tiimissä ensimmäistä kertaa, tulee sähköpostissa kertoa luistelijan nimi ja sähköpostiosoite (huoltajan sähköpostiosoite jos luistelija on alaikäinen). Kun ylläpitäjä on lisännyt luistelijan MyClubiin, lähettää hän tilin aktivointilinkin annettuun sähköpostiosoitteeseen.