Ilmoittautuminen kesäkuun 2020 jäille

Tervetuloa kaudelle 2019-2020 sekä seuran entiset että uudet luistelijat!

Varala-Tiimi käyttää ilmoittautumisiin MyClub-sivustoa.

Huom! MyClub-viestit saattavat mennä roskapostiin tai Tarjoukset-kansioon. Ilmoittautumisesta tulee sinulle vahvistus sähköpostitse. Varmistathan että saat sen, sillä myös laskut lähetetään MyClubista.

Mikäli perheestä ilmoitetaan useampi luistelija toimintaamme, jokaisesta luistelijasta on tehtävä oma ilmoittautuminen. Muista täyttää MyClubissa kenttä "Seurassa luistelevan sisaruksen nimi", jotta osaamme laskea sisaralennuksen.

Lisätietoja voit kysyä jaoston puheenjohtajalta Heidi Peltotalolta, sähköpostitse heidi.peltotalo@gmail.com tai puhelimitse 040 7325 012. Ryhmistä voit kysyä lisää myös valmentajilta.

Kesäkuussa on tarjolla jääharjoittelua ryhmille Kilpa1, Kilpa2, Kilpa3 ja muodostelmaluistelujoukkueelle.

Kilpa1: 5 jäätä viikossa

Kilpa2: 4 jäätä viikossa

Kilpa3: 4 jäätä viikossa

Muodostelmaluistelu: 2 jäätä viikossa

Entiset tähdet: 1 jää viikossa

Varmistuneet harjoitusajat 

Varmistuneet hintatiedot

Luistelemme kesäkuussa koronarajoitukset huomioiden. Mikäli luistelija sairastuu koronaan, joutuu karanteeniin tai toimintamme keskeytyy koronaviruksen aiheuttaman mahdollisen force majoure -tilanteen vuoksi, emme palauta kesäkuun luistelumaksuja takaisin.

Kilparyhmien ja muodostelmaluistelun ilmoittautuminen kesäkuun jäille on auki sunnuntaihin 24.5.2020 asti. Entiset tähdet -ryhmän ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 31.6. asti.