Ilmoittautuminen

Tervetuloa kaudelle 2022-2023 (1.5.2022-30.4.2023) sekä seuran entiset että uudet luistelijat!

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen:  laskutus@varalatiimi.fi  sekä varalatiimi.taitoluistelu@gmail.com

Ilmoittautuessasi kilparymiin, soveltavaan luisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueeseen uutena luistelijana tai vaihtaessasi ryhmää olethan yhteydessä  ryhmän valmentajaan.

Mikäli luistelija on aiemmin jo rekisteröity Varala-Tiimin Hoikaan, riittää pelkkä tieto mihin ryhmään hän osallistuu.

Mikäli luistelija aloittaa Varala-Tiimissä ensimmäistä kertaa, tulee sähköpostissa kertoa luistelijan nimi, syntymäaika, osoite ja sähköpostiosoite (huoltajan sähköpostiosoite jos luistelija on alaikäinen). Kun ylläpitäjä on lisännyt luistelijan Hoikaan, lähettää hän tilin aktivointilinkin annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Uusi luistelija
Ilmoittautuessasi kilparymiin, soveltavaan luisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueeseen uutena luistelijana tai vaihtaessasi ryhmää olethan yhteydessä myös ryhmän valmentajaan.

Luistelupassi
Aikuisten tekniikka ja Entiset tähdet ryhmien luistelijoiden tulee hankkia luistelupassi ennen ensimmäisiä harjoituksia. Luistelupassien voimassaolo tarkastetaan ilmoittautumisen sulkeuduttua. Harjoituksiin ei voi osallistua ilman voimassa olevaa luistelupassia. 
Luistelukoululaisten, tiitiäisten ja harrastusryhmäläisten eivät hanki luistelupassia itse.  Varala-Tiimi hankkii näiden ryhmien luistelijoille passit kerralla ja passin hinta lisätään luistelumaksuun. Uusien luistelijoiden tulee lisätä henkilötunnus rekisteröitymisvaiheessa vakuutusta varten. 
Lisätietoa luistelupasseista https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Hoika jäsenpalvelu
Varala-Tiimi käyttää Hoika-jäsenpalvelua ilmoittautumisiin sekä laskutukseen. Myös luistelupassit ostetaan Hoikasta.

Mikäli olet unohtanut salasanasi voit tilata uuden kirjautumissivulta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä laskutus@varalatiimi.fi

Kokeilukerrat
Luistelukoulussa ja harrastusryhmässä voi käydä kahdella ensimmäisellä kerralla kokeilemassa maksutta. Peru ilmoittautuminen  luistelunlopetusilmoituksella tai sähköpostilla laskutus@varalatiimi.fi