Ilmoittautuminen

Tervetuloa kaudelle 2021-2022 (1.5.2021-30.4.2022) sekä seuran entiset että uudet luistelijat!

Ilmoittaudu kauden 2021-2022 kilparyhmiin 3, 2, 1 ja X, Tiitiäisiin sekä Soveltavan ryhmiin 30.4.2021 mennessä!

Uusi luistelija
Ilmoittautuessasi kilparymiin, soveltavaan luisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueeseen uutena luistelijana tai vaihtaessasi ryhmää olethan yhteydessä myös ryhmän valmentajaan.

Luistelupassi
Kilparyhmien sekä Soveltavan ryhmien luistelijoiden tulee hankkia luistelupassi 30.4.2021 mennessä. Uusi passikausi alkaa 1.5.2021. Jäälle ei voi tulla ilman voimassa olevaa luistelupassia. 
Poikkeuksena kilpailu- ja harrastepassit ILMAN vakuutusta ovat voimassa 30.6.2021 asti.
Tiitiäisten ei tarvitse hankkia passia.  Varala-Tiimi hankkii Tiitiäisille passit ja passin hinta lisätään kausimaksuun. Uusien luistelijoiden tulee lisätä henkilötunnus rekisteröitymisvaiheessa vakuutusta varten. Aiemmin luistelleiden ei tarvitse tehdä mitään.
Lisätietoa luistelupasseista https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Hoika jäsenpalvelu
Varala-Tiimi luopuu Myclub jäsenpalvelusta ja ryhmiin ilmoittautuminen sekä laskutus tapahtuu jatkossa Hoikan kautta. Suomen Taitoluisteluliitto käyttää myös Hoikaa jäsentietojen hallinnoimiseen . Luistelupassien osto tapahtuu myös Hoikan kautta, joten jo aiemmin luistelleilla tulisi olla valmiiksi tunnus palveluun. Laskutusta varten alaikäisen tietoihin tulee lisätä huoltajien tiedot.

Mikäli olet unohtanut salasanasi voit tilata uuden kirjautumissivulta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä laskutus@varalatiimi.fi

Ilmoittautuminen sulkeutuu 30.4.2021 23:59

Jälki-ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi kilparymiin, soveltavaan luisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueeseen uutena luistelijana tai vaihtaessasi ryhmää olethan yhteydessä  ryhmän valmentajaan.

Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen:  laskutus@varalatiimi.fi  sekä varalatiimi.taitoluistelu@gmail.com

Mikäli luistelija on aiemmin jo rekisteröity Varala-Tiimin Hoikaan, riittää pelkkä tieto mihin ryhmään hän osallistuu.

Mikäli luistelija aloittaa Varala-Tiimissä ensimmäistä kertaa, tulee sähköpostissa kertoa luistelijan nimi ja sähköpostiosoite (huoltajan sähköpostiosoite jos luistelija on alaikäinen). Kun ylläpitäjä on lisännyt luistelijan Hoikaan, lähettää hän tilin aktivointilinkin annettuun sähköpostiosoitteeseen.