Luistelupassi

Jokaisella luistelijalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urhelutapaturmakorvaavuusehto. Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua harjoituksiin tai kilpailuihin.

Luistelupassit ostetaan Hoikasta.

Älä luo Hoikaan uutta tunnusta, jos olet unohtanut salasanan. Pyydä Hoikaan uusi salasana. Kilpailuilmoittautumiset jne eivät onnistu, jos luistelijalla on monta tunnusta.

Luistelukoulu, harrastusryhmä ja tiitiäiset

Luistelukoulun, Harrastusryhmän sekä Tiitiäisten maksuihin lisätään vakuutuksellinen luistelukoulupassi. Varala-Tiimi hankkii luistelukoulupassit ryhmien luistelijoille kerralla. Luistelijan tietoihin tulee lisätä henkilötunnus ilmoittautumivaiheessa. Henkilötunnus tarvitaan vakuutuksen ostoa varten.

Entiset tähdet ja aikuisten tekniikkaryhmä

Entiset tähdet- ja aikuisten tekniikkaryhmän luistelijoiden tulee hankkia harrasteluistelupassi. Harrasteluistelupassi on tarkoitettu kaiken ikäisille ei-kilpaileville luistelijoille. 

Vakuutuksellinen harrasteluistelupassi  sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen. Kaudella 2021-2022 passin hinta on 55e.

Vakuutukseton harrasteluistelupassi sisältää vain lisenssin. Luistelijalla on oltava oma urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankintaa. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Luistelijoiden tulee pyydettäessä esittää vakuutustodistus seurassaan operatiivisesta toiminnasta vastaavalle henkilölle tai muulle seuran nimeämälle henkilölle. Kaudella 2021-2022 passin hinta on 25e. Poikkeuksellisesti kauden 2020-2021 kilpailu- ja harrastepassit ILMAN vakuutusta ovat voimassa 30.6.2021 saakka

Tarvittaessa voit korottaa passin esimerkiksi harrastepassista kilpailupassiksi kirjautumalla uudelleen HOIKA-järjestelmään ja ostamalla tarvitsemasi kilpailupassin. Järjestelmä tunnistaa jo voimassa olevan passin, ja maksat vain erotuksen.

Kilpailevat ryhmät

Ryhmien 3, 2, 1 ja X, soveltavan ryhmän sekä muodostelmaluistelujoukkueen luistelijoiden tulee hankkia kilpailupassi.

Vakuutuksellinen kilpailupassi sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen.

Vakuutukseton kilpailupassi sisältää vain lisenssin. Luistelijalla on oltava oma urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankintaa. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Kilpailevien luistelijoiden tulee pyydettäessä esittää vakuutustodistus seurassaan operatiivisesta toiminnasta vastaavalle henkilölle tai muulle seuran nimeämälle henkilölle. Poikkeuksellisesti kauden 2020-2021 kilpailu- ja harrastepassit ILMAN vakuutusta ovat voimassa 30.6.2021 saakka.

Tarvittaessa voit korottaa passin esimerkiksi harrastepassista kilpailupassiksi kirjautumalla uudelleen HOIKA-järjestelmään ja ostamalla tarvitsemasi kilpailupassin. Järjestelmä tunnistaa jo voimassa olevan passin, ja maksat vain erotuksen.

Seurasiirrot

Luistelijan tulee tehdä seurasiirto Hoika-jäsenpalvelussa, mikäli seura vaihtuu kesken kauden. 

Suomen Taitoluisteluiiton ohjeet seurasiirron tekemiseen:

  1. Valitse seura johon olet ostanut kuluvalle kaudelle passin seuravalintasivulta
  2. Kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla jotka loit passin oston yhteydessä
  3. Mikäli et muista salasanaa, pystyt palauttamaan salasanan kirjautumissivulla klikkaamalla ”Tilaa uusi salasana
  4. Valitse vasemmassa sivupalkista ”Omat tiedot”
  5. Valitse ”Lisenssit” – välilehti
  6. Klikkaa sinistä ”Siirrä” painiketta passin kohdalta.
  7. Valitse seura johon seurasiirto tehdään
  8. Sekä vanha- että uusi seura hyväksyvät seurasiirron. Mikäli seurasiirtoa ei hyväksytä kokonaisuudessaan 30 päivän kuluessa siirron aloittamisesta, siirto pitää aloittaa alusta.

Tieto seurasiirrosta ja luistelupasseihin liittyvät kysymykset sähköpostitse laskutus@varalatiimi.fi