Luistelupassi

Jokaisella luistelijalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urhelutapaturmakorvaavuusehto. Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua harjoituksiin tai kilpailuihin.

Luistelupassit ostetaan Hoikasta.

Älä luo Hoikaan uutta tunnusta, jos olet unohtanut salasanan. Pyydä Hoikaan uusi salasana. Kilpailuilmoittautumiset jne eivät onnistu, jos luistelijalla on monta tunnusta.

Luistelukoulu ja harrastusryhmä

Luistelukoulun ja Harrastusryhmän maksuihin lisätään vakuutuksellinen luistelukoulupassi. Varala-Tiimi hankkii luistelukoulupassit ryhmien luistelijoille kerralla. Luistelijan tietoihin tulee lisätä henkilötunnus ilmoittautumivaiheessa. Henkilötunnus tarvitaan vakuutuksen ostoa varten.

Entiset tähdet ja aikuisten tekniikkaryhmä

Entiset tähdet- ja aikuisten tekniikkaryhmän luistelijoiden tulee hankkia harrasteluistelupassi. Harrasteluistelupassi on tarkoitettu kaiken ikäisille ei-kilpaileville luistelijoille. 

Vakuutuksellinen harrasteluistelupassi  sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen. Kaudella 2022-2023 passin hinta on 55e.

Vakuutukseton harrasteluistelupassi sisältää vain lisenssin. Luistelijalla on oltava oma urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankintaa. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Luistelijoiden tulee pyydettäessä esittää vakuutustodistus seurassaan operatiivisesta toiminnasta vastaavalle henkilölle tai muulle seuran nimeämälle henkilölle. Kaudella 2022-2023 passin hinta on 25e. 

Tarvittaessa voit korottaa passin esimerkiksi harrastepassista kilpailupassiksi kirjautumalla uudelleen HOIKA-järjestelmään ja ostamalla tarvitsemasi kilpailupassin. Järjestelmä tunnistaa jo voimassa olevan passin, ja maksat vain erotuksen.

Kilpailevat ryhmät

Ryhmien 3, 2, W, Y ja X, soveltavan ryhmän sekä muodostelmaluistelujoukkueen luistelijoiden tulee hankkia kilpailupassi. Kilpailupassi valitaan luistelijan iän ja sarjan mukaan. Mikäli olet epävarma, kysy neuvoa ryhmäso

Vakuutuksellinen kilpailupassi sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen.

Vakuutukseton kilpailupassi sisältää vain lisenssin. Luistelijalla on oltava oma urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankintaa. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Kilpailevien luistelijoiden tulee pyydettäessä esittää vakuutustodistus seurassaan operatiivisesta toiminnasta vastaavalle henkilölle tai muulle seuran nimeämälle henkilölle.

Tarvittaessa voit korottaa passin esimerkiksi harrastepassista kilpailupassiksi kirjautumalla uudelleen HOIKA-järjestelmään ja ostamalla tarvitsemasi kilpailupassin. Järjestelmä tunnistaa jo voimassa olevan passin, ja maksat vain erotuksen.

Seurasiirrot

Luistelijan vaihtaessa seuraa luistelupassi tulee siirtää vanhasta seurasta uuteen. Molempien seurojen tulee hyväksyä siirto. Ohjeet siirtoon:

https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/seurasiirrot/

Tieto seurasiirrosta ja luistelupasseihin liittyvät kysymykset sähköpostitse laskutus@varalatiimi.fi