Maksut

Varala-Tiimissä seurataan Suomen taitoluisteluliiton (STLL) määrittelemää passi- ja lisenssikautta. Kausi on 1.5.-30.4.  Tarkat kauden aloitus- ja lopetuspäivät, viikko-ohjelmat sekä muutokset informoidaan ryhmiin ilmoittautuneille. Mahdolliselle kesäkuun harjoittelulle (leiri + jäät) lasketaan oma hinta.

Koko kauden harjoittelevat ryhmät ovat: Tiitiäiset, 3, 2, W, Y, X, Soveltava sekä Muodostelma.

Syksyllä ja keväällä (3kk) harjoittelevat ryhmät ovat: Luistelukoulu, Harrastusryhmä, Entiset tähdet sekä Aikuisten tekniikka. Aikuisten tekniikkaryhmässä maksuvälineenä käy myös Epassi

Hinnat syksy 2022

Ryhmäjää/vkoMaksu (3kk)
Luistelukoulu1ALE 79€ (ennen 99€) 
Harrastusryhmä (sisältää oheiset)1150€
Entiset Tähdet1150€
Aikuisten tekniikka1150€Jäsenmaksu

Luistelumaksun lisäksi jokaiselta luistelijalta edellytetään seuran jäsenmaksun maksamista 5€. Jäsenmaksut kultakin kalenterivuodelta laskutetaan vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä. 

Luistelupassi

Varala-Tiimi hoitaa vakuutuksellisen luistelukoulupassin hankkimisen seuraavissa ryhmissä luisteleville (alle 15-vuotiaat) : Luistelukoulu, Harrastusryhmä ja Tiitiäiset. Kausimaksuihin lisätään heidän osaltaan vakuutuksellisen luistelukoulupassin hinta (11€). 

Entiset tähdet- ja aikuisten tekniikkaryhmän luistelijoiden tulee hankkia harrasteluistelupassi. Harrasteluistelupassi on tarkoitettu kaiken ikäisille ei-kilpaileville luistelijoille. 

Laskutus

Mikäli luistelijan maksua ei ole maksettu ajallaan eikä maksukehotukseen reagoitu, tullaan luistelijalta eväämään harjoittelumahdollisuus. Maksukehoituksesta veloitamme 5 euroa. Tarvittaessa laskujen perinnässä käytetään perintätoimistoa. 

Sisaralennus

Harrastusryhmän ja Luistelukoulun sisaralennus on 10€. (Alennus lisätään nuoremman sisaruksen laskuun). Sisaralennusta varten tulee lähettää tieto sisaruksista osoitteeseen: laskutus@varalatiimi.fi.

Muutos harjoittelussa kesken maksukauden

Luistelijan/perheen tulee itse ilmoittaa mahdollisesta kesken kauden tapahtuvasta ryhmänvaihdoksesta tai harjoitusmäärän muutoksesta laskutuksen hoitajalle. Jälkikäteen ilmoitetusta harjoitusmäärän/ryhmänvaihdoksesta ei saa hyvitystä. Pidemmästä sairastelusta tai tapaturman kohdatessa luistelumaksusta saa hyvityksen lääkärintodistusta vastaan (omavastuu 2 viikkoa). Muista syistä johtuneet poissaolot eivät oikeuta maksuhyvitykseen. Mikäli luistelijan lopettaa harrastuksen kesken kauden, tulee hänen ilmoittaa siitä välittömästi sekä valmentajalle että laskutukseen. Lopetuspäiväksi merkitään ilmoituspäivä ja laskutus keskeytetään tämän päivämäärän perusteella. Ilmoitus laskutukseen tulee tehdä joko sähköpostilla laskutus@varalatiimi.fi tai  luistelun  luistelun lopetus-ilmoituksella.