Tekniikkaryhmä

Tekniikkaryhmä on yli 16-vuotiaille tarkoitetu tunti, jossa harjoitellaan taitoluistelun perusteita; kaaria, käännöksiä, sirklausta, liukuja ja muita yksilötaitoja.

Ryhmään ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin aiemmin luistelleetkin. Jäällä harjoitellaan oman tason mukaisesti seuraavissa ryhmissä: aloittelijat, pidempään luistelleet ja edistyneet. 

Luistelupassi

Aikuisten tekniikkaryhmän luistelijoiden tulee hankkia harrasteluistelupassi. Harrasteluistelupassi on tarkoitettu kaiken ikäisille ei-kilpaileville luistelijoille. Lisätietoa https://www.varalatiimi.fi/luistelupassi/ ja https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/

Luistelupassin pääset ostamaan Hoikasta:
https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx

Aikuisten tekniikkaryhmän ilmoittautuminen päättyy 6.9.2020 23:59. Luistelupassi tulee olla ostettuna ilmoittautumisen päätyttyä, ilman luistelupassia ei voi osallistua harjoituksiin!

Hinta

130€/syyskausi

Siirrymme Varala-Tiimissä myös aikuisten tekniikassa kausimaksuun. Käyttämättömistä lipuista saa hyvityksen syyskauden maksuun tuomalla ne ensimmäisiin harjoituksiin maanantaina 7.9.

Harjoitukset

Syyskausi: 7.9.-14.12.
Harjoitukset pidetään normaalisti syyslomalla.

PiväAikaPaikka
Maanantai17:45 - 18:30Hakametsän jäähalli 3

Syyskauden 2020 ohjelma