Ammattivalmentaja Satu Hankela mukaan Varala-Tiimiin

14.6.2020

Kesäjäät ovat täydessä vauhdissa, mutta on aika kääntää katseet myös jo tulevaan kauteen.

Varala-Tiimin valmennustiimi saa huikean vahvistuksen ammattivalmentaja Satu Hankelan siirtyessä seuraamme. Hankela aloittaa elokuussa yksinluistelun vastuuvalmentajana oman työnsä ohella.  

Lajikoulutukseltaan Satu Hankela on huippu-urheiluvalmentaja yksinluistelussa (taitoluisteluliiton III tason huippuvalmennus). Lisäksi Satu on suorittanut lukuisan joukon muita liikunta-alan tutkintoja, kursseja sekä täydennyskoulutuksia, muun muassa koreografin koulutuksen. Valmennusuraa Satulla on takanaan lähes 30 vuotta, joista viimeiset 20 vuotta hän on toiminut Hämeenlinnan taitoluistelijoiden päävalmentajana. Alueen valmennuskokemusta täydentää myös valmennusvuodet Kooveen vastuuvalmentajana 1996-1997 ja Tapparan päävalmentajana 1997-1998. Satu on luistellut urallansa Suomen maajoukkueessa sekä saavuttanut useita mitalisijoja niin kansallisissa kuin kansainvälisissä kilpailuissa.

Hankelan rinnalla yksinluistelussa ensi syksyn jäillä jatkavat Varala-Tiimin omat tutut valmentajat Janni Pahkamäki, Mari Tolvanen, Anu Tolvanen, Jasmin Kurela, Ulrika Rautava ja Wilma Kyllönen ja Heidi Kohtala. Soveltavassa luistelussa vastuuvalmentajana toimii Tanja Töyrylä-Kannisto apunaan Henna Kannisto ja Heidi Kohtala. Muodostelmaluistelun valmentajina jatkavat tutut Elina Esko ja Sanu Vallinaho.

Satu Hankela tulee kesäkuun jäille tutustumaan kilparyhmiemme luistelijoihin.Lisätietoja:

Puheenjohtaja Heidi Peltotalo, 040 7325 012
Varala-Tiimi ry taitoluistelujaosto

Valmentaja Satu Hankela, 040 7022 565